Belajar selok-belok Perdagangan Dalam pilihan Perduaan. Kelemahan perdagangan pilihan binari adalah risiko yang anda ambil apabila anda membuat perdagangan, terutamanya jika anda tidak tahu apa yang anda lakukan dan akhirnya membuat keputusan yang buruk. Dalam artikel berikut, anda akan diberi nasihat untuk membantu anda meningkatkan kemahiran dagangan anda

Apabila menganalisis carta pilihan binari, anda harus sedar bahawa arah pasaran akan berada di dalam kedua-dua corak yang atas dan ke bawah; Walau bagaimanapun, salah satu pola ini secara amnya akan menjadi lebih ketara. Jika anda mempunyai isyarat yang anda mahu untuk menghilangkan, tunggu pasaran sehingga berbuat demikian. Gunakan trend untuk membantu anda memilih perniagaan anda.

Gunakan margin anda dengan teliti untuk menjaga keuntungan anda selamat. Penggunaan yang betul margin benar-benar boleh meningkatkan keuntungan anda. Jika anda menggunakan margin yang tidak berhati-hati walau bagaimanapun, anda boleh berakhir mempertaruhkan lebih daripada keuntungan potensi yang ada. Anda hanya perlu berdagang pada margin apabila anda sangat yakin tentang kedudukan anda. Menggunakan margin hanya apabila risiko adalah minimum.

Sebaik sahaja anda memilih pasangan mata wang untuk memulakan dengan, belajar tentang bahawa pasangan mata wang. Belajar mengenai pasangan yang berbeza dan bagaimana mereka cenderung untuk berinteraksi mengambil sedikit masa. Memahami bagaimana stabil pasangan mata wang tertentu. Pastikan bahawa anda memahami turun naik mereka, berita dan ramalan.

Gunakan margin berhati-hati untuk mengekalkan keuntungan anda. Digunakan dengan betul, margin boleh menjadi sumber penting pendapatan. Walau bagaimanapun, anda tidak boleh melulu. meningkatkan risiko anda dengan ketara apabila anda menggunakan margin. Anda boleh akhirnya kehilangan lebih banyak wang daripada anda. Masa terbaik untuk berdagang pada margin adalah apabila kedudukan anda adalah sangat stabil dan terdapat risiko minimum kekurangan a.

Kebanyakan orang berfikir penanda stop loss boleh dilihat dalam pasaran, yang menjadikan kejatuhan nilai di bawah sebelum ia menimbulkan lagi. Bukan sahaja ini palsu, ia boleh menjadi sangat bodoh untuk berdagang tanpa penanda stop loss.

Jika anda adalah pendatang baru untuk pasaran pilihan binari, berhati-hati untuk tidak bertindak terlalu kebolehan anda dengan Menyelidikinya terlalu banyak pasaran. Tersenarai dalam terlalu banyak pasaran boleh mengelirukan, walaupun menjengkelkan. Sebaliknya, menumpukan pada pasangan mata wang utama. cari sini sekarang Ini akan meningkatkan peluang anda mencapai kejayaan dan anda akan berasa lebih baik.

Tiap-tiap yang baik binari pilihan peniaga perlu tahu bila untuk memotong dan menjalankan, jadi ia adalah satu naluri anda perlu menanam. Terlalu kerap, peniaga gagal menarik diri daripada kehilangan perdagangan dengan cara yang tepat pada masanya. Sebaliknya, mereka terus berharap bahawa nilai mata wang akan mula meningkat, supaya mereka boleh mendapatkan balik kerugian mereka. Strategi ini pasti gagal.

Dolar Kanada perlu dipertimbangkan jika anda memerlukan pelaburan yang selamat. perdagangan pilihan binari boleh mengelirukan kerana ia sukar untuk mengesan semua perubahan yang berlaku di negara-negara lain. Adalah penting untuk ambil perhatian bahawa mata wang untuk kedua-dua Kanada dan U.

Dolar Kanada adalah satu pelaburan yang ketara bunyi, kerana ia biasanya trend betul dengan dolar AS. dolar. Ini menjadikan dolar Kanada pelaburan yang munasabah.

Seperti yang telah dinyatakan di awal artikel ini, perdagangan dengan pilihan binari adalah hanya mengelirukan bagi mereka yang tidak melakukan penyelidikan mereka sebelum memulakan proses perdagangan. Jika anda mengambil nasihat yang diberikan kepada anda dalam artikel di atas, anda akan memulakan proses semakin berpendidikan dalam perdagangan pilihan Perduaan


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *